Carinsko posredovanje

Brzo i efikasno carinjenje robe je preduslov svakog transporta. U slučaju problema sa carinskom dokumentacijom može doći i do zastoja u transportu, isporuci Vaše robe pa i carinskim penalima koji su jako veliki i mogu napraviti nepotrebni trošak Vašoj firmi.

U oblasti carinskog zastupanja, u mogućnosti smo, da Vam preko naše firme završimo uvozno ili izvozno carinjenje robe, veoma efikasno, brzo i povoljno. Firme sa kojima saradjujemo imaju dugogodišnje iskustvo pomoću kojeg bi Vam pomogli da uspešno prodjete komplikovane carinske procedure i izbegnete pomenute troškove i kašnjenja prilikom transporta odnosno realizacije svojih poslovnih procesa.

Carinjenje u Republici Srbiji

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izvozno i uvozno carinjenje u zemlji u svim carinskim ispostavama Novog Sada ali i ostalih gradova Srbije, bilo da želite robu cariniti na točkovima i isporuku na vašu adresu ili smestiti u carinsko skladište, naravno sve u dogovoru sa nama.

 

Carinjenje u inostranstvu

Što se tice uvoznog carinjenja u inostranstvu imamo odličnu saradnju sa više špediterskih kompanija širom Evrope (Verag, DHL, Calberson…) na međusobno zadovoljstvo.