transport i logistika

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom i u lokalnom kamionskom prevozu – nudimo Vam pouzdanu, profesionalnu i kompletnu uslugu.

%

Zapadna Evropa

%

Jugoistočna Evropa

%

Ruska Federacija

%

Ostala tržišta

Vozni park

Za potrebe transporta naša firma raspolaže šleperima sa poluprikolicama nosivosti 24t, zapremine 33 evro palete i hladnjačama nosivosti 22t.

Posedujemo i male kamione nosivosti 3,5t odnosno zapremine 16 paleta kao i kombije nosivosti 1,5t odnosno zapremine 5-9 paleta.

Posedujemo odgovarajuće sertifikate za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza i CMR osiguranje Vaše robe, FRC sertifikovane hladnjače, ADR sertifikate te dozvole za međunarodni bilateralni i tranzitni transport kao i CEMT dozvole kojima nam je omogućeno da pružamo usluge prevoza robe i iz trećih i u treće zemlje.

Naš cilj je da steknemo Vaše poverenje i održimo tradiciju dobrog poslovanja. Zbog toga sva naša vozila poseduju kompletnu opremu za redovan transport robe i GPS praćenje u svakom trenutku koje je i Vama dostupno 24/7.
  • Nosivost 24t / 33 EU palete 70% 70%
  • Nosivost 3,5t / 16 EU palete 50% 50%
  • Nosivost 1,5t / 8-9 EU palete 70% 70%

Usluge

Transport

Međunarodni transport je naša osnovna delatnost, usluga koju sa zapaženim uspehom pružamo već više od 10 godina.

Posredovanje

Organizujemo za vas i zahtevne transporte većih količine robe, udružujući kapacitete sa drugim transportnim kućama.

Carinsko zastupanje

Efikasna, brza i tržišno povoljna usluga carinskog zastupanja u poslovima uvoznog ili izvoznog carinjenje robe.

Model poslovanja

(odgovori na češće postavljena pitanja)

Strategija preduzeća usmerena je ka povećanju broja kooperantskih odnosa i jačanju poslovne saradnje sa postojećim korisnicima usluga.

Na saradnju gledamo kao na dugotrajno partnerstvo koje podrazumeva pouzdanost i obostrani profit. Naši zaposleni postavljaju sebi izazove kako bi uvek bili jedan korak ispred konkurencije.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo povoljne, sigurne i brze usluge prevoza, uvoza – izvoza za sve Vaše potrebe. Posedujemo sopstvene kamione, što omogucuje brz i pouzdan prevoz robe.

Sa kojim pravnim subjektima sarađujete?
Ostvarili smo uspešnu saradnju sa većim brojem značajnih privrednih subjekata. Pružamo jednako kvalitetnu uslugu od malih i srednjih preduzeća do velikih korporacija prisutnih na regionalnom tržištu.
Kakvi su rokovi realizacije vaših usluga?
U najkraćem realnom roku, pouzdano za bilo koju destinaciju u Evropi a dnevna dostava unutar Srbije, kako za neocarinjenu tako i za ocarinjenu robu, garantuje tranzit bez problema do zadatih destinacija.
Kakav je vaš model poslovanja i uslovi plaćanja?
Prevozimo vašu robu bilo da je u pitanju kompletan tovar, dotovar ili zbirni prevoz. Preferiramo dugoročni model saradnje, koji obezbeđuje pouzdanost i obostrani profit, u skladu sa tim i povoljnije uslove plaćanja i konkurentne cene usluga.

 

Sarađivati sa PanLogistic-om jeste pravo zadovoljstvo. Uvek ažurni, efektivni i efikasni…kvalitet i pouzdanost u poslovanju, poštovanje dogovora, pritom visoko obučen, iskusan i ljubazan kadar…jednostavno BESPREKORNI!
Dragana Ivaniš

Referent, Milsped doo

PanLogistic je veoma profesionalna transportna kompanija sa servisom koji je u rangu zahteva najvećih kompanija. Naše dugogodišnje poslovanje se zasniva na korektnim cenama, dvosmernoj pravovremenoj razmeni informacija i međusobnom poštovanju.
Saša Andrić

BPM Manager, DHL Freight

PANLOGISTIC je pouzdan saradnik. Sa takvim poslovnim partnerom imate utisak da možete sve. Puno su nam pomogli i u razvijanju naše firme.

Svi komplimenti.

Olivera Rakić, Željko Vuković, Aleksandar Utržen

TRANS-FER LOGISTIKA doo.

Zatražite ponudu

Putem online formulara zatražite našu pounudu za usluge domaćeg ili međunarodnog transporta.
Biće nam zadovoljstvo da vam odgovorimo.