Notice: Undefined index: test in /home/panlogis/public_html/web/wp-includes/metawp.php on line 15

Notice: Undefined index: test in /home/panlogis/public_html/web/wp-includes/metawp.php on line 15
PANLOGISTIC doo. | International Transport & Logistics

transport i logistika

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom i u lokalnom kamionskom prevozu – nudimo Vam pouzdanu, profesionalnu i kompletnu uslugu.

više...

%

Zapadna Evropa

%

Jugoistočna Evropa

%

Ruska Federacija

%

Ostala tržišta


Vozni park

Za potrebe transporta naša firma raspolaže šleperima sa poluprikolicama nosivosti 24t, zapremine 33 evro palete. Takođe posedujemo i male kamione nosivosti 3,5t odnosno zapremine 16 paleta kao i kombije nosivosti 1,5t odnosno zapremine 5-8 paleta.

Posedujemo odgovarajuće sertifikate za obavljanje medjunarodnog drumskog prevoza robe i CMR osiguranje Vaše robe i dozvole za međunarodni bilateralni i tranzitni transport robe kao i CEMT dozvole koje omogućavaju da se bavimo i prevozom robe i iz trećih i u treće zemlje.

Naš cilj je da steknemo Vaše poverenje i održimo tradiciju dobrog poslovanja. Zbog toga sva naša vozila poseduju kompletnu opremu za redovan transport robe i GPS praćenje u svakom trenutku koje je i Vama dostupno 24/7.


  • Nosivost 24t / 33 EU palete 70%
  • Nosivost 3,5t / 16 EU palete 50%
  • Nosivost 1,5t / 5-8 EU palete 70%

Usluge

Transport

Međunarodni transport je naša osnovna delatnost, usluga koju sa zapaženim uspehom pružamo već više od 10 godina.

Posredovanje

Organizujemo za vas i zahtevne transporte većih količine robe, udružujući kapacitete sa drugim transportnim kućama.

Carinsko zastupanje

Efikasna, brza i tržišno povoljna usluga carinskog zastupanja u poslovima uvoznog ili izvoznog carinjenje robe.


Model poslovanja

(odgovori na češće postavljena pitanja)

Strategija preduzeća usmerena je ka povećanju broja kooperantskih odnosa i jačanju poslovne saradnje sa postojećim korisnicima usluga.

Na saradnju gledamo kao na dugotrajno partnerstvo koje podrazumeva pouzdanost i obostrani profit. Naši zaposleni postavljaju sebi izazove kako bi uvek bili jedan korak ispred konkurencije.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo povoljne, sigurne i brze usluge prevoza, uvoza – izvoza za sve Vaše potrebe. Posedujemo sopstvene kamione, što omogucuje brz i pouzdan prevoz robe.

Sa kojim pravnim subjektima sarađujete?

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa većim brojem značajnih privrednih subjekata. Pružamo jednako kvalitetnu uslugu od malih i srednjih preduzeća do velikih korporacija prisutnih na regionalnom tržištu.

Kakvi su rokovi realizacije vaših usluga?

U najkraćem realnom roku, pouzdano za bilo koju destinaciju u Evropi a dnevna dostava unutar Srbije, kako za neocarinjenu tako i za ocarinjenu robu, garantuje tranzit bez problema do zadatih destinacija.

Kakav je vaš model poslovanja i uslovi plaćanja?

Prevozimo vašu robu bilo da je u pitanju kompletan tovar, dotovar ili zbirni prevoz. Preferiramo dugoročni model saradnje, koji obezbeđuje pouzdanost i obostrani profit, u skladu sa tim i povoljnije uslove plaćanja i konkurentne cene usluga.

 


Sarađivati sa PanLogistic-om jeste pravo zadovoljstvo. Uvek ažurni, efektivni i efikasni…kvalitet i pouzdanost u poslovanju, poštovanje dogovora, pritom visoko obučen, iskusan i ljubazan kadar…jednostavno BESPREKORNI!

Dragana Ivaniš

Referent, Milsped doo

PanLogistic je veoma profesionalna transportna kompanija sa servisom koji je u rangu zahteva najvećih kompanija. Naše dugogodišnje poslovanje se zasniva na korektnim cenama, dvosmernoj pravovremenoj razmeni informacija i međusobnom poštovanju.

Saša Andrić

BPM Manager, DHL Freight

PANLOGISTIC je pouzdan saradnik. Sa takvim poslovnim partnerom imate utisak da možete sve. Puno su nam pomogli i u razvijanju naše firme.

Svi komplimenti.

Olivera Rakić, Željko Vuković, Aleksandar Utržen

TRANS-FER LOGISTIKA doo.

Zatražite ponudu

Putem online formulara zatražite našu pounudu za usluge domaćeg ili međunarodnog transporta.
Biće nam zadovoljstvo da vam odgovorimo.

E-upit