Transport

Naša osnovna delatnost je međunarodni transport kojim se uspešno bavimo od 2005. godine. Prevozimo vašu robu, bilo da je u pitanju kompletan tovar, dotovar ili zbirni prevoz. Brzo, pouzdano, u roku za bilo koju destinaciju u Evropi i po konkurentnim uslovima.

U svom voznom parku preduzeće Pan Logistic doo poseduje kombi vozila utovarnog prostora do 4.4m dužine i nosivosti do 1.5t, male kamione utovarnog prostora do 6.5m dužine i nosivosti do 3.5t, šlepere utovarnog prostora dužine 13.6m i nosivosti 24t, koji poseduju ADR opremu. Na svim vozilima pogonski agregati su dizel motori Euro 4, Euro 5 i Euro 6 standarda.

Transport obavljamo po veoma pristupačnim i konkurentnim cenama. Našim klijentima nudimo mogućnost plaćanja sa odloženim rokom ili avansno plaćanje po nižim cenama. Pan Logistic doo je brzim razvojem i osluškivanjem tržišnih trendova zauzeo mesto među liderima u regionu u pružanju usluga međunarodnog transporta prehrambrene robe.

Naša poslovna politika je stalno praćenje i primena novih iskustava koja u potpunosti zadovoljavaju zahteve, potrebe i očekivanja korisnika, kao i poslovanje u skladu sa zakonskim regulativama i zahtevima standarda ISO.

Cilj Pan Logistika je stalno unapređenje transporta robe kroz održavanje viskokog standarda kvaliteta, brzine i tačnosti usluge prevoza čime svojim klijentima nudi efikasnu uslugu kreiranu prema njihovim potrebama.

Frigo

Transport prehrambene robe sa hladnjačama (naročito voća, povrća, mlečnih i konditorskih proizvoda…) je naša specijalnost.

Posedujemo i specijalne hladnjače za prevoz cveća tako da je prevoz cveća veoma zastupljen u našoj paleti usluga. Osim toga vršimo usluge transporta i razne neprehrambene robe koja se može prevoziti u hladnjačama, kao i ADR robe. Posedujemo GPS uređaj za satelitsko praćenje na svakom vozilu, tako da klijent u svakom momentu može biti obavešten o kretanju tereta.

Međunarodni transport

Na osnovu našeg dugogodišnjeg stručnog iskustva u međunarodnom, kao i u lokalnom kamionskom prevozu – nudimo Vam profesionalnu i kompletnu uslugu. Takodje smo u mogućnosti da putem naših kontakata, dobre, bliske i dugoročne saradnje sa velikim brojem drugih transportnih kuća, u slučaju Vaše potrebe za prevozom veće količine robe koji zahteva više kamiona, organizujemo prevoz, sve to veoma brzo i povoljno.

Transport robe u domaćem saobraćaju

Svesni smo koliko je za naše klijente vazno da imaju svoju pošiljku u pravo vreme, na pravom mestu. Zato je kvalitet za nas na prvom mestu. 

Dnevna dostava unutar Srbije, kako za neocarinjenu tako i za ocarinjenu robu, garantuje tranzit bez problema do zadatih destinacija.

GPS praćenje transporta

Sva naša vozila poseduju komplet opremu za redovan transport robe i GPS praćenje u svakom trenutku koje je i Vama dostupno 24/7. Naš cilj je da steknemo Vaše poverenje i održimo tradiciju dobrog poslovanja.

Sertifikati i osiguranje

Posedujemo odgovarajuće sertifikate za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza i CMR osiguranje Vaše robe, FRC sertifikovane hladnjače, ADR sertifikate te dozvole za međunarodni bilateralni i tranzitni transport kao i CEMT dozvole kojima nam je omogućeno da pružamo usluge prevoza robe i iz trećih i u treće zemlje.

Destinacije

Naši kamioni su za Vas i dan i noć na putevima Nemačke, Francuske, Austrije, Holandije, Engleske, Grčke ili neke druge zemlje u Zapadnoj Evropi prema Srbiji ili iz nje. Nama to ne predstavlja problem.