Notice: Undefined index: test in /home/panlogis/public_html/web/wp-includes/metawp.php on line 15

Notice: Undefined index: test in /home/panlogis/public_html/web/wp-includes/metawp.php on line 15
Transport | PANLOGISTIC doo.

Transport

Naša osnovna delatnost je međunarodni transport kojim se uspešno bavimo od 2005. godine. Prevozimo vašu robu, bilo da je u pitanju kompletan tovar, dotovar ili zbirni prevoz. Brzo, pouzdano, u roku za bilo koju destinaciju u Evropi i po konkurentnim uslovima.

U svom voznom parku preduzeće Pan Logistic doo poseduje kombi vozila utovarnog prostora do 4.2m dužine i nosivosti do 1.5t, male kamione utovarnog prostora do 6.5m dužine i nosivosti do 3.5t, šlepere utovarnog prostora dužine 13.6m i nosivosti 24t. Na svim vozilima pogonski agregati su dizel motori Euro 4, Euro 5 i Euro 6 standarda.

GPS praćenje transporta

Sva naša vozila poseduju komplet opremu za redovan transport robe i GPS praćenje u svakom trenutku koje je i Vama dostupno 24/7. Naš cilj je da steknemo Vaše poverenje i održimo tradiciju dobrog poslovanja.

Sertifikati i osiguranje

Posedujemo odgovarajuće sertifikate za obavljanje medjunarodnog drumskog prevoza robe i CMR osiguranje Vaše robe i dozvole za međunarodni bilateralni i tranzitni transport robe kao i CEMT dozvole koje omogućavaju da se bavimo i prevozom robe i iz trećih i u treće zemlje.

Destinacije

Naši kamioni su za Vas i dan i noć na putevima Nemačke, Francuske, Austrije, Holandije, Engleske, Grčke ili neke druge zemlje u Zapadnoj Evropi prema Srbiji ili iz nje. Nama to ne predstavlja problem.

Međunarodni transport

Na osnovu našeg dugogodišnjeg stručnog iskustva u međunarodnom, kao i u lokalnom kamionskom prevozu – nudimo Vam profesionalnu i kompletnu uslugu. Takodje smo u mogućnosti da putem naših kontakata, dobre, bliske i dugoročne saradnje sa velikim brojem drugih transportnih kuća, u slučaju Vaše potrebe za prevozom veće količine robe koji zahteva više kamiona, organizujemo prevoz, sve to veoma brzo i povoljno.

Transport robe u domaćem saobraćaju

Svesni smo koliko je za naše klijente vazno da imaju svoju pošiljku u pravo vreme, na pravom mestu. Zato je kvalitet za nas na prvom mestu. Dnevna dostava unutar Srbije, kako za neocarinjenu tako i za ocarinjenu robu, garantuje tranzit bez problema do zadatih destinacija.